Städsöndag:)

2008-02-24 | 12:45:38
Idag har jag vart väldigt duktig!
Jag gick upp när daniel åkte till jobbet och började tvätta, städa och baka mer dinkelbröd.
Nu skiner nog lägenheten som den aldrig gjort förr, och det luktar jätte gott med nybaktbröd i hela huset :)

Sen har jag kommit fram till vad jag ska tävla i för kläder, känns så himla skönt att slippa tänka på det iaf, kommer ha nog med grejjer i huvudet fram tills dess.
image1

fint va:)

Nu ska jag ta upp sista tvätten och laga lite mat, sen blir det dansträning ikväll :)

hejdå

Ledig lördag :D

2008-02-23 | 17:22:43
Ledig en lördag! Kan ni fatta? det kan knappt jag, hade iof inte varit ledig om det inte var för att jag var tvugen att jobba i onsdas när jag slulle ha varit ledig men men lika glad är jag ändå=)

Så jag och emma kunde inte bestämma oss för om vi skulle gå på danspasset eller alex medelpass på friskis så det fick bli båda! :P men alex medel pass var verkligen hemskt jobbigt så kommer garanterat ha träningsverk imorgon!

Daniel kom precis hem med en lapp där det står att "bucklan på bilen är det tyvärr jag som har gjort, ring mig blabla" så nu är vi skitarga pga de, de är lixom andra gången på ett halvår nån bucklar till vår bil! puckon!

Jaja nu ska jag hoppa in i duschen och sen hämta emma för att åka hem till anna och kolla på hennes nya lägenhet, käka tacos och kolla på melodifestivalen :)

Puss hej

Trött

2008-02-20 | 18:49:19
Nu känns det som om ögonen blöder! Skulle vart ledig idag men det är ju fortfarande 3 sjuka så vad gör man inte när ens chef ber så snällt!? så nu har jag varit ledig 1 dag på två veckor så i helgen ska jag fan vara ledig annars kommer jag dö.. eller nått!
Kan inte någon lära mig säga nej med gott samvete?

Annars var det dansträning igår, en timme och 45 med bara tempoträning, och så jag mår fortfarande lika illa när man ska dansa och andra ska bedömma på träningarna, och det var nästa bara sånt igår, inte kul alls, det verkar ju inte så lovande med tanke på att tävlingen närmar sig.. :S
jaja

Nu blir det laga lite mat, det kurrar väligt högt nu :P

Det finns inga straff eller belöningar allt som finns är konsekvenser..

2008-02-17 | 14:33:30
Idag har jag varit duktig och bakat dinkelbröd alá mormor :)
Nu är det slut på tjockandet för min del, måste verkligen komma i bättre form inför danstävlingen (hemligt datum)
vill ju inte behöva skämmas, kommer vara glad om jag ens kommer upp på dansgolvet utan att svimma.

Så ikväll blir det danstrräning efter att vi firat min kära farmor hos mamma och pappa, får väl se hur det kommer gå med tanke på huvudvärken efter allt vin igår ;P

Hade iaf jätte kul på personalfesten, mycket tack vare kära fia som följde med, och självklart sara och lisa också!
Vi började redan vid fyra när butiken stängde med att käka och dricka vin, sen kilade vi ner på strike och kollade på schlagern, skrek hejjja västerås och ola osv, fia hördes mest som vanligt ;)
Efter det lurade vi in oss på bmb och fortsatte festandet där till ca 12 nått, då började alla att blir trötta och ingen orkade dansa mer :P
Man ska nog inte börja så tidigt hädan efter :)

puss och kram

Välkommen till min nya blogg!

2008-02-17 | 14:22:24


  • Follow ` tone
  • RSS 2.0