Cause I'll be back on my feet some day

2010-10-30 | 23:47:51
Imorgon kommer dessa böcker packas bort...långt bort. I hopp om att inte behöva ta fram dom igen. Gud så skönt om man slipper omtenta. Vore ju en dröm, men men. Kan ju inte göra mer än sitt bästa. Har som löfte att sänka mina krav på mig själv. Lättare sagt än gjort.
Smoothies är iaf guld när magen stressar och gör ont. Gott är det också. Kikade igenom lite olika jag gjort tidigare. Mycket smarr. Snöar så lätt in mig på samma haha. Har en hel bok med recept, men kollar aldrig i den. Slutar alltid med att man slänger ner det man har. Har ni några goda smaktips?
Några av mina:
Apelsin och banan, avocado, proteinbomb.
Björnbärssmoothie och boken vi har tenta på. Microeconomics. Rolig läsning.

Of I go.

2010-10-30 | 16:42:35
Redo. Strax blir det middag på stan med jobbisarna. Ska bli skönt att komma bort från böckerna ett litet tag och tänka på annat.

Pluggis lördag

2010-10-30 | 14:06:50
Fler timmar på dygnet... ja tack. Skönt att vi får en extra timme imorgon. Den behövs. Setat och pluggat hela morgonen och nu gör huvudet ont, så mosar i mig värktabletter så att jag orkar fortsätta. Ikväll ska vi ut och äta med jobbet så måste vara pigg tills dess :) Glömt halva grundskolematten verkar jag också ha gjort, lägligt med tanke på tentan. Jaja, massa tjat och gnäll var det här. Hoppas ni får en fin lördag alla :)
Jag har verkligen jätte dålig kvalitet på mina naglar. Med Sally Hansen blir de lite bättre :)

Sambons mattips

2010-10-28 | 12:44:58
Snart slut på veckan, arbetsveckan iaf. Inte för att det gör någon skillnad för mig men ändå. Alltid lite skönt med helg. Hade lyxen att få lagad lunch idag. Daniels lediga dag i veckan = hans matlagningsdag. Han bjöd på så god mat att jag vill dela med mig till er. Går verkligen super snabbt att laga. Han blir bättre och bättre i köket nu, för några månader sedan kunde kan knappt steka fiskpinnar ;P Nej plugga igen kanske?
1 burk kräftor i lag
1 creme fraich paprika och chili
0.5 vanlig creme fracih
scharlottenlök
fiskbuljong (tips, touch of taste, innehåller inte glutamat)
olivolja
salt
Koka pasta enligt anvisningarna. Stek undertiden löken i olivolja. Ha i all creme fraich. Ha i hälften av lagen från kräftorna, buljong och salt. Red såsen om du vill. När pastan är klar har du i kräftorna i såsen och låter dom bli varma. Låter du dom koka med för länge blir dom sega. Häll såsen över den färdiga pastan och blanda runt. Riv parmesanost över och servera gärna med bröd till.

Äckelmat.

2010-10-27 | 12:51:22
Så trött. Längtar efter ny energi. Någon som har nått att ge bort?
Lunchen med mamma igår piggade verkligen upp iaf. Inga fler missöden under dagen. Och vem kan få en att må bra igen lika bra som ens mamma? Nej just det, ingen. Hon är för bra hon.
Vi pratade om allt som vanligt och kom in på ämnet glutamat även kallat jästextrakt. Det är en smakförstärkare som används bla i köpta buljonger, chips, riskakor, citronpeppar, skinka, ostbågar mm. Det är förbjudet i djurfoder men inte i människomat (pga att människor kan läsa själva och välja att inte konsumera ämnet). Det är också helt förbjudet i Australien och NyaZeeland. Tydligen kan detta ämne leda bla till bukfettma, ADHD och Alzheimers. Gud sånt äckel. Hur kan man förbjuda det till djur men inte människor? Helt sjukt. Får helt enkelt börja kika mer på innehållet. I chips och sånt bryr jag mig inte lika mycket att det finns i. Det vet man ju inte är nyttigt. Men i mat man äter dagligen, typ skinka, såser med buljong och sånt. Nej fy. Tur att vi inte är storkonsumenter av färdigmat och smaksättningar. Som tur är verkar den vara förbjuden i KRAV märkt mat. Så det kan vi fortsätta med.
God smoothie utan äckel. Naturell yoghurt, banan och hallon. Yumi.

Crapbag

2010-10-26 | 12:06:25
Sämsta dagen ever. Vill bara dra täcket över huvudet och somna om. Min husläkare ringde imorse ang, eksem jag fått på kroppen för någon månad sen. Har tagit prover och väntat på en telefon tid med henne nu en vecka sen svaren kom för att jag vill veta vad jag är allergisk mot. Det enda hon säger då är att hon skickar en remiss till allergimottagningen för pricktest, proverna hon tagit visade att jag var allergisk mot något men inte mot vad. Ca 3 månaders väntetid för nya prover. Varför gjorde hon inte det från början för? Alltså jag blir galen. Så jäkla skönt är det inte med en massa eksem på kroppen. Nu har jag alltså gått runt med det här i nästan två månader utan att få veta nått.
Kommer hem efter skolan och tar en promenad i solen för att lugna ner mig lite. Sätter mig och ska plugga vid bordet med en kopp te för att värma stackars iskroppen efter promenaden. Då kommer kattfan upp på bordet och välter ut teet på hela mina anteckningar och ner i mitt knä. Satan vad ont det gör. Och nästan alla mina papper, anteckningar och skit är förstörda. Som tur är inte på de viktigaste från föreläsningarna men många av mina övningar och massa mer så nu måste jag skriva ut nya och börja om med att markera allt jag tycker är viktigt.
Strax kommer iaf mammsen hit med mat och lunchar med mig. Välbehövligt!

No time to think.

2010-10-25 | 17:41:05
Well well, helt dunderslut i huvudet just nu. Sista grejen är fixad på grupparbetet nu iaf så att resten av veckan kan ägnas åt tenta plugg. Jobbigaste veckan ever. Längtar nå grymt efter tisdag kväll nästa vecka. Då tänker jag inte göra ett skit. Bara ta det lugnt. Det ska bli så skönt.
Tänkte visa lite underbara köksgrejer jag fick i födelsedagspresent. Rice, ett italienskt märke som gör bla porslin och melamin grejer. Helt underbara. Skålen i bakgrunden har tillhörande plastlock, som bara är att sätta på om den ska in i kylen, är superbra både till bakning, sallader osv. Fin är den också. Pajformen i porslin är ju bara för söt. Ingen speciell funktion mer än att den är fin att titta på :)

Research tells us: Fourteen out of any ten individuals likes chocolate...

2010-10-24 | 22:06:26
Söndags gott. Faktiskt pluggat lite idag. Duktigt va? Känner att det är okej att inte plugga stenhårt en söndag trotts att det är tenta snart.
Gjorde lite varmchoklad idag igen. Så gott nu när det är kallt ute. Snöade ju idag också. Den här gången använde jag inte riktig choklad utan kakao, socker och kryddor (kanel & ingefära), det blev minst lika gott. Det är jättesvårt att ge er ett exakt recept eftersom jag tycker att man ska gå efter smak, och hur starkt man vill att det ska vara. Ha i lite i taget och smaka av helt enkelt. Men testa, det är supergott.

En gång Mac, alltid Mac.

2010-10-24 | 17:35:06
En ny till familjen. Hello love. Helt underbar att sitta och jobba vid. Ställa upp datorn, i med en sladd sen bara att köra. Kan inte bli enklare eller snyggare. Har installerat PS, Nikon transfer och sånt nu. Bara att redigera på om det inte vore för att jag borde plugga. Måååste plugga. Inte smart att köpa innan tentan men men. Sambon ville åt min andra skärm som jag hade till den bärbara så nu är båda glada. Jag är nog aningen gladare. Min lilla macbook kommer få hänga med den med, men mest till skolan och den ska få slippa PS från och med nu. Helgen varit bra för er?
Lilla strumphunden jag gjorde på lågstadiet hittades i en låda.

Mer bilder.

2010-10-22 | 15:35:38
Varit ute och åkt runt hela dagen känns det som. Räknestuga i skolan, jobba på grupparbetet som tar mycket längre tid än vi trodde. Lunch med Renée på stan och lite småshoppning. Sen iväg till sjukhuset för att hälsa på mamma efter en operation och se till att hon har det bra med godis och tidning. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur sämst sjukvården är. Är så arg just nu för min mammas skull. Usch. Tur att hon snart är bra igen.
Ikväll är det iaf veckomiddag här, förra veckan lasagne. Ikväll wienerschnitzel och hasselbackspotatis tror jag. Till efterrätt blir det en bärroyalpaj med hemmagjord vaniljglass. 

Mer Sardinien.
Mega turistfälla vi åkte på, på resan. Stod att man skulle se en klippa formad som en björn. På håll såg man det rätt så bra, så jag och Daniel betalade för att gå en massa trappor upp till björnen. Väl uppe var ju stenen så stor att man inte såg vad det var, dessutom såg man bara stjärten. Man fick inte gå runt dit man hade sätt den bäst pga nedramlingsrisken. Utsikten var iaf heeelt underbar, så det var ändå värt det, men man kände sig en aning lurad när allt man fick se var bakdelen på björnen. Rätt häftigt hur vinden kan forma stenarna så mycket.


1: Häftig utsikt. 2: Björnstjärt. 3: Coolt runt hål i en sten. 4: Klätterapa.

Doppio espresso lungo

2010-10-21 | 15:00:27
Trötter idag är vad jag är. Tenta plugg är det som ska göras idag och jag har verkligen inte lust. Men jag mååååste. Ska försöka förstå mig på karteller, vinstmaximering vad gäller dem osv. Det låter nog lättare än vad det är. Tycker egentligen att det är roligt och intressant men idag känner jag inte för det haha.

Kikade igenom lite bilder från Italien och det finns en massa kvar att redigera. Underbara veckan och saknar verkligen kaffet. Varför finns det inte lika bra i Sverige för? Skulle verkligen behöva en dubbelespresso just nu för att piggna till. Åh så gott. Om jag hinner kommer det upp lite fler Italien bilder senare. Älskar att kika på dom och drömma mig tillbaka. Love.

Italiensk glass skulle inte heller sitta fel, favsmakerna kokos och körsbär. Yum.

It's like the tick tock of a bomb blocking my head

2010-10-20 | 18:26:14
Setat med grupparbete hela eftermiddagen idag. Snacka om körd i huvet nu efter att ha diskuterat, tolkat och analyserat fram och tillbaka om allt tusen gånger. Strax kommer iaf Jannica sötnosen över på middag och Greys. Sen ska vi hinna med att gå igenom bilderna vi tog tidigare i höstas. Hon har fortfarande inte sett alla och sagt vilka hon vill ha redigerade. Jag har bara valt mina favisar. Blir absolut fler fotograferingar med henne, nästa gång när snön kommer :)

Vacker eller vad?

Vert á la rose

2010-10-19 | 16:15:54
Älskar ju deras teer. Så goda, tyvärr ganska dyra, men en burk räcker lääänge. Om whiskyälskare kan lägga ut flera hundra på en flaska, så kan väl en teälskare lägga utt ett par på riktigt gott te? Detta behövde jag inte ens köpa själv utan fick av min fina mamma och pappa när jag fyllde år. Så nu har jag fyra goda smaker att välja bland. Detta är ett grönt te med kanderade rosenblad i. Väldigt gott. När jag beställer hem använder jag den här hemsidan. Det är deras egna och har alla smaker.

Hotchocolate

2010-10-18 | 14:43:57
Jag är dålig på att berömma mig själv med att bara ta det lite lugnt. När jag väl vilar är det för att jag är helt slut och inte orkar göra något annat. Borde ju vara tvärt om. Man vilar i förebyggande syfte så att man inte blir helt utmattad och måååste vila trotts att man kanske inte vill.

Plugga kommer jag ju inte undan nu innan tenta tider (bara två veckor kvar) men man kan ju göra det lite roligare. Det fick följa med en väldans massa choklad hem ifrån mässan i lördags och det satt jag minsan och mumsade på. Köpte bla chokladkulor på pinne som man stoppar ner i varm mjölk så att det blir en lyxigt god varmchoklad. I med lite mashmallows så blir det ännu bättre. Har även fastnar för praliner med flingsalt på. Supergott med det salta till chokladen. Hoppas på fler besök på denna underbara mässa :)

Söndag.

2010-10-17 | 09:26:42
Här händer det inte mycket igen. Noll motivation att uppdatatera när jag inte hinner fota. Hur kul är det med inlägg utan bilder liksom? Mörkt hela tiden när jag vill fota mat också vilket jag hatar, bilderna blir så tråkiga. Men men bara att vänja sig vid vintern antagligen.
Igår fyllde jag hela 23 år. Firades med Chokladmässa i sthlm med Renée medans sambon jobbade. När han slutat blev det middag bara vi två på en mysig restaurang här i Västerås. Helt perfekt födelsedag. Somnade vid halv tio igår och sov 11 timmar. Riktgit skönt och antagligen välbehövligt. Helt slut i huvudet.

Vi åt dessert hemma igår, när maten hunnit sjunka ner lite. Hemmagjord kolaglass med mashmallows.

1 gelatinblad
250 g mjölk
250 g grädde
120 g äggulor
25 g honung
110 g strösocker

1 burk kondeserad mjölk
minimashmallows

Lägg geltainbladet i kallt vatten i ca 10 minuter. Koka under tiden upp mjölk, grädde och honung. Vispa äggulor och socker pösigt. När gräddmjölken kokat upp, häll den över äggvispet under omrörning. Ha i gelatinbladet och vispa tills den lösts upp. Låt smeten svalna och kyl den gärna över natten i kylskåp. Ta bprt ettiketten på den kondeserade mjölken och se till att burken är hel. Koka burken ca 2-2,5 timmar. Låt den bli helt kylskåpskall. Dag två kör du glassmeten i din glassmaskin. När glassen är klar ripplar du i kolasåsen som blivit av mjölken och har ner minimashmallows. Ha upp i en bunke och ställ i frysen eller ät direkt.

Mitt i veckan

2010-10-13 | 18:05:18
Hejsan. Här har det varit tomt i några dagar. Inte haft tid eller ork helt enkelt. Allt rullar på i hundranittio så hinner knappt tänka. Hade helt glömt bort ett grupparbete som ska göras och planerat in en massa jobb, men som tur är finns Anna som en räddande ängel tar mina pass. Så snälla jobbarkompisar som ställer upp och fixar.

I söndags hade vi ju fika här. Superroligt med massa som kunde komma så att jag fick anledning att baka. Cupcakes i tre varianter, bullar, rulltårta, kakor, biskvier, maränger och tårta. Ska det vara så ska det. Renée var förövrigt en duktig lärling som inte åt upp allt hon bakade. Så mätta efter allt smetätande att vi inte fick i oss mer haha.

Citron och vallmocupcakes enligt Leilas recept, suupergott, chokladcupcakes hittar ni också i hennes bakbok.

Rabarbercupcakes med smul:
Vanlig cupcakesmet
3 stora rabarber som du skivar och steker mjukt i smör, kanel och socker.
Smulor:
75 gram smör
2 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1 dl socker

Gör smeten och blanda ner de stekta avsvalnade rabarberna. Fyll upp muffinformar till 2/3. Ha över smulor. Grädda i 175 grader för stora och 200 grader för små ca 10-20 minuter beroende på storlek.

Nej, tillbaka till tvätt och matlagning, sen dör jag nog i soffan lagom till Greys ;)

Down, you will always come down.

2010-10-10 | 09:43:00
Igår efter all bakning åkte vi ut till Johannisbergs flygfält. Dax att hoppafallskärm för Daniel. Han fick det av mig i födelsedagspresent tidigare i höstas och sett fram emot det jätte mycket. Iiiiskallt ute men det var roligt att se, även om jag aldrig skulle hoppa, någonsin. Inte ens mot betalning. Tror dock att han blev fast. Verkar inte vara sista gången han hoppade iaf. Efteråt åkte jag hem till Nessie och blev bjuden på en så himlans god svamplasagne med pesto. Måste göras igen, då ska ni få bilder och recept också. Nu ska jag baka tårta till gästerna som kommer idag.

Bilder: Förberedelser. Påväg ner, gul/röd skärm är Daniel. Han som skriker glädjerop. Landat. Lycklig sambo efter hoppet full av adrenalin.

Does that make me crazy?

2010-10-09 | 11:08:53
Nu blir det bakning för fulla muggar. Ska ha lite fika kalas här imorgon. Fyller år nästa helg men eftersom både jag och sambon jobbar då så fikar vi den här helgen istället. Min lilla hjälpreda Renée ska komma och ska "lärasig" hur man bakar. Haha, hon brukar alltid mms uppdatera mig och fråga saker när hon står i köket annars. Mest slicka bunkar ville hon göra idag. Haha okej då :) Ikväll väntar Tvspelskväll hos Nessie. Jag rymmer dit när sambon tar hit sina vänner på tv-spels kväll. Vi skulle ju kunna vara med dom men vi vill spela riktiga spel (supermario, det ända rätta).

Kanske det godaste en fredagkväll.
Hemmagjorda hamburgare. Tar tio minuter att göra och är så gott. Alla vet säkert hur man gör men skriver ett litet recept på hur jag brukar göra ändå :)

Till ca 5 hamburgare:
500 g nötfärs
1 ägg
4 msk ströbröd
1 hackadlök
3 msk klippt gräslök
1 pressad vitlöksklyfta
Paprikapulver
Salt och peppar


Blanda allt i en bunke och forma hamburgare. Stek i smör på medelhögvärme ca 3-5 minuter på varje sida beroende på storlek. Vill man är det jätte gott att fylla dem med mozzarella, fetaost, gorgonzola eller annan god ost. Servera med valfria tillbehör.


8 oktober.

2010-10-08 | 13:40:48
Kul fredag, not. Magkatarren känns inte mycket bättre och jag borde ha pluggat sen jag gick upp men tog ett bad istället, tittade på tv och handlade mat. Emma Hamberg, som skriver underbara böcker, satt med på nått morgonprogram och sa en sådan klok sak. Hon tycker att vi är för hårda mot oss själva, mycket hårdare än vi är mot andra. Man ska motstå goda saker, man ska städa, diska, fixa och prestera. Vara snygg, duktig, osv för att lyckas. Istället tyckte hon att vi ska vara snällare mot oss, unna oss det vi vill ha och "slappa" lite mer. Jag känner hur jag håller med men samtidgit stressar över allt jag borde gjort redan. Suck, det låter ju såå bra, varför kan det inte vara lika lätt för ;)

Fixade några fler Italienbilder för någon dag sedan, tror inte jag visat dom. Vi åkte upp till costa smerallda kusten längst upp på Sardinien en dag. Vi visste att det skulle vara svindyrt där och att det är där kändisarna semestrar, har hus osv. När man kom dit kändes det som att man klev in i en kuliss. Husen såg ut som hämtade ur en saga, med små lustiga skorstenar (se bild 2) allt var byggt för ca 30 år sedan och skulle man bygga hus där var det tvunget att passa in annars fick man inte bygga. Butikerna som låg där var typ Gucci, Louis Vuitton, Versace osv. Inget H&M sålångt ögat nådde. Blev alltså inte mycket shopping den dagen.

Kantarellpaj

2010-10-07 | 10:16:56
Usch vilket tråkväder, jag som hade tänkt ta en liten joggtur innan eftermiddagsföreläsningen haha, blir till att sitta inne istället och försöka plugga vilket inte går sådär lysande. Ögonen stängs av sig själva när jag sitter framför böckerna. Tips på hur man gör någon?

Lagade iaf en suupergod kantarellpaj i veckan. Det känns så bra att ha frysen full med smörstekta godingar redo att lägga i såsen, pajen eller på mackan. Mums. Nessie lagade den här pajen till kräftskivan tidigare i höstas. Riktigt god.

Pajdeg:
150 gram smör
3 dl vetemjöl
1-2 msk kallt vatten
1 nypa salt

Fyllning:
Lök
Kantareller
2 dl cremefraich
2 ägg
2 dl västerbottenost
Gräslök

Gör pajdegen. Lättast i en matberedare. Låt stå i kylen ca 1 timme. Tryck eller kavla ut i en pajform. Förgrädda pajskalet ca 10 minuter i 200 grader. Stek kantareller med lök och lägg i pajen. Lägg i riven ost. Vispa ihop cremefraich och ägg med lite salt. Häll över fyllningen. Klipp över gräslök och ha eventuellt på lite mer ost. Grädda ca 30 minter eller tills pajen stelnat helt.

The way we hold on.

2010-10-06 | 10:51:10
Usch, mår illa idag. Magatarren som kommer och går är förjävlig. Blä. Måste se till att äta lite och ofta så brukar det bli lite bättre, går det för lång tid mellan målen gör det så ont att det är omöjligt att äta istället och man mår ännu mer illa. Så är det för mig iaf. Uah.
Ska försöka plugga duktigt nu på förmiddagen och ikväll kommer Renée över på Greyspremiärmys. Baka lite scones till dess hade jag tänkt :)

It's the way people try not to change that's unnatural. The way we cling to what things were instead of letting things be what they are. The way we cling to old memories instead of forming new ones. The way we insist on believing despite every scientific indication that anything in this lifetime is permanent. Change is constant.

Små ändringar, stor skillnad

2010-10-05 | 20:50:50
Rätt roligt att rota fram gamla bilder och redigera igen, se hur man skulle gjort det idag liksom. Lite skillnad på samma bild eller vad säger ni? Tagen i julas och redigerad någon gång då. Bara några småändringar i Camera Raw och så stor skillnad. Verkligen guld värt att fota i det för er som inte gör det. Undrar hur jag redigerar samma bild om ett år till? Ska försöka komma ihåg att testa. Nu börjar nya säsongen av DH. Bäst att bänka sig.

Tisdag.

2010-10-05 | 16:35:05
Idag var det tänkt att vi skulle ha veckomiddag igen, men Danne (andra) har gått och blivit sjuk så det blir inget ikväll. Jag som hade sett fram emot det lite extra eftersom det var lasagne som skulle lagas haha men men :) Det blir väl nästa gång.

Om det är någon som inte hängt med så har vi "veckomiddag" en gång i veckan när killarna (Daniel & Daniel) lagar mat åt tjejerna (Jag och Nessie) i syfte att Daniel (min) ska lära sig laga mat. Väldigt trevligt sätt att umgås på, man ska ju ändå äta liksom, och suuuperbra övning för mig som har svårt att låta andra laga maten ;) I fredags var vi här. Kört klassiskt svenskt hittills. Slottsstek, dillkött, oxrulader osv. Denna vecka, amerikanskt. Mac and cheese. Hade för höga förväntningar tror jag, men gott var det. Nästan godare dagen efter när den gottat till sig ordentligt. Recepet från Jamie oliver. Länk här. Inte kollat in hans sidor? Gör det! Skulle jag laga samma recept igen skulle jag nog ha i mer ost, och gärna gorgonzola bara för att det är så gott.

Bilder: Röra i grytan. Läsa recept. Dukning med bruscetta. Vin från Italien, vingård vi var på, mums. Maten klar.

Kanelbullensdag

2010-10-04 | 15:26:49
Inte pluggat ett dugg. Somnade lite. Herregud hur ska man bli pigg?

Någon som missat?
Nej trodde väl inte det. Kvällafikat givet. Har en massa i frysen så kan tyvärr inte baka nya, hade ju varit godast men blir nog inte helt illa ändå :)

Nutella i den på bilden.

Måndag 4 okt.

2010-10-04 | 12:37:06
Måndag igen då. Usch vad tiden går. Mindre än en månad kvar till tenta, inte ångest inte ångest inte ångest är väl typ mantart i huvet just nu haha. Lite roligt att se fram emot innan det också. Födelsedag för mig, hihi. Daniel som ska hoppa fallskärm som han fick av mig när han fyllde år om vädret tillåter osv. Nu ska jag plugga mer, hade föreläsning tidigare idag om monopolistisk konkurrens. Huvet fullt med kurvor nu.

Bilder: Utsikten man hade vid frukosten, ställer man sig upp ser man vattnet. Uteplatsen på hotellet, mys. En gubbe badar.

En konstig känsla nånstans

2010-10-03 | 19:41:26
Så jäkla trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jobbat hela helgen vilket iof varit kul, med rätt folk så blir det så. Blivit bjuden på en dejt också haha en kund som tyckte jag hade vackra ögon. Kul med smicker. Men det tar på krafterna att jobba efter en vecka i skolan. Somnade halv tio igår. En lördag liksom. Pensionärsvarning men det var det värt. Så skönt.

I fredags hade vi veckomiddag här. Bilder kommer, försökte fånga stämingen i köket haha, lite smått kaos i vårt lilla hihi. Som efterrätt hade jag iaf förberett en chokladmousse. Så gott och enkelt. Perfekt att förbereda och bara ta fram när den ska ätas så slipper man krångla när man har gäster.

Livet som student.

2010-10-02 | 17:18:59

Såg denna på facebook innan jag skulle börja plugga...

och ja ungefär så ser en dag ut ;)



  • Follow ` tone
  • RSS 2.0