Flytt.

2011-03-07 | 10:14:08
Bloggen flyttar hit. Samma innehåll, samma blogg, nytt namn & mer uppordnat.

Oskarpt och lite av en dröm.

2011-03-05 | 19:03:12
Härlig dag, först jobb sen en vända till Björnön med Nessie. Blev väl inte jätte mycket macrofoto kanske, men svårt att hitta inspiration bland nakna grenar och vissna löv. Visst kan man få jätte fina bilder med det med men kände inte att jag var så kreativ idag. Ska köpa en fiiin bukett vårblommor och fota är planen. Imorgon väntar semelbakning med Emma, och jobb innan det. Fullt upp i helgen med andra ord. Det blir en lugn kväll så att man orkar med morgondagen också.
Hittade den här sidan när jag sökte på makrobilder tidigare idag. Hett tips. Himla fina bilder. Vill ha våår.

“To wish you were someone else is to waste the person you are.”

2011-03-05 | 09:26:42
Stora tjejen, 5 månader idag, varit hos oss i ca 3 alltså. Vad tiden går fort. Fast dagar som denna önskar jag att hon kunde gå riktiga lååångpromenader. Solsken och några plus, våren är kanske på väg ändå? Får ta en lagom lång promenad istället innan jag ska iväg och jobba. Hon orkar gå ganska långt, så mycket energi som hon har men hon börjar fjanta ganska fort och vill att man ska bära henne. Den lilla myglaren. Efter jobbet får hon följa med mig och Nessie på en liten fotovända, vet inte riktigt vart vi ska än men det visar sig. Kul ska det bli iaf, längtat hela veckan.
Irriterande att jag inte orkade ta fram reflexskärmen för att få bort skuggorna i hennes ansikte, får väl ta bättre bilder en annan dag. Gillar inte att veta att den kunde varit bättre.

Chili och räkpasta

2011-03-03 | 17:47:51
Lagade en himla god lunch idag. Pasta med räkor och chili. Över förväntan helt klart. Chilin gav så god smak till oljan som pastan sög åt sig att allt smakade jätte mycket och gott. Såg att bilden ser konstig ut här också, inte alls som det brukar vara :S Jaja.
1 kg räkor med skal
4 charlottenlökar
3 vitlöksklyftor
1 chilifrukt
1 dl olja
persilja
2 msk skaldjursfond
-
Koka pasta. Hacka lök, vitlök och chili fint. Värm oljan och stek allt mjukt, tillsätt fond, lite vatten. Ha ner de skalade räkorna och persiljan på slutet. Ha "såsen" över pastan och servera.


Fler bilder från semestern.

2011-03-02 | 19:29:33
Ni får ursäkta kvaliteten, men det är mobilbilder. Lite blandat från vår semester i klövsjö v6. Längtar tillbaka, semester känns låångt bort nu. Här kan ni se fler bilder.
Soluppgång i backen
Massiva liftköer.
Kexchokladpaus.

Bus i skogen.

2011-03-01 | 18:44:05
Övat inkallning med Elsa idag och knäppt lite bilder på gammelgubben Ozzy. Det gick bra men vi hade lite lite tid på oss, men men. Kommer ju fler dagar. Pappa är verkligen perfekt att öva med, han ser saker jag gör "fel" som jag inte tänker på. Tex när jag ropar på Elsa. Att jag inte alltid ska sätta mig på knä tex. Hon ska ju komma om jag står upp också, haha. Man blir verkligen "hemmablind". Längtar tills valpkursen börjar i vår. Ska bli så roligt, tappar lite lusten att träna med Elsa när jag det känns som att jag inte vet vad jag håller på med, litar för lite på mig själv tror jag. Övade iaf sitt-stannakvar igår kväll också och hon fattade :D, duktig plutta. Gick tom runt ett hörn så att hon inte såg mig och satt och väntade, för annars blir det ingen köttbulle. Massa hundprat nu hihi. Ni får väl stå ut ;). Pappa berättade föresten att de sa på radion att det är vår på riktigt när det varit plusgrader dygnet runt i minst 7 dagar på rad... ska vara -10 i natt. Känns seegt nu.
Ni skulle bara veta hur ledsen jag är att denna blev så oskarp.


  • Follow ` tone
  • RSS 2.0